Προφίλ

Προφίλ2018-08-28T14:58:19+00:00

Agora Guide

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ AGORA GUIDE

Οι εκδόσεις AGORA GUIDE ξεκίνησαν στις αρχές του 2014.

Εκδίδουν κλαδικές εκδόσεις με ταυτόχρονη παρουσία σε αντίστοιχες κλαδικές εκθέσεις της Θεσσαλονίκης, επίσης εκδίδουν τουριστικούς οδηγούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και της Χαλκιδικής.

Οι κλαδικές αλλά και οι τουριστικές εκδόσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ώστε να είναι εύκολο για τους αναγνώστες μας να μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα αυτό που θέλουν.

Στον ιστότοπο μας μπορείτε να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά όλες τις έντυπες εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ MΑΣ

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο της έντυπης διαφήμισης, διακρίναμε ένα κενό που υπήρχε για πιο οικονομική, στοχευμένη και αποτελεσματική διαφήμιση των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Οι εκδόσεις AGORA GUIDE με απόλυτη επίγνωση της σημερινής κατάστασης, και με σύμμαχο την βαθιά γνώση της επικοινωνίας και της διαφήμισης, και με απόλυτα ανθρωποκεντρική προσέγγιση στις επιχειρήσεις σκοπός και αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν την δυνατότητα να διαφημιστούν αποτελεσματικά και οικονομικά στα έντυπα τους.

Το όραμα μας είναι οι εκδόσεις AGORA GUIDE να είναι το καλύτερο εργαλείο επικοινωνίας των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων με το αναγνωστικό κοινό μας, επιβεβαιώνοντας το μότο μας ότι στέλνουμε τους αναγνώστες στην επιχείρηση σου!!!!